RIMG0032

 

 

     "GENIAAL.......Maar Onverkoopbaar" 

De nieuwe CD Geniaal....maar onverkoopbaar is bijna verkrijgbaar.

 

 

 

23-Oktober-2004

 Optreden in de Haarhorst - Gorinchem 

 


 

 

 

 

 

Een soort biografie van TROUBLED VISION

 

TROUBLED VISION is een regioband bestaande uit 3 neefjes en een werkloze drummer. De band is in 1993 opgericht door de broertjes Dik Westveen (gitaar/z­ang) en Serge Dimacho (gitaar) en hun drumcomputer Roland. Enkele maanden later kwam daar neef André Kobeen (gitaar) bij. Na het stoppen van de band KNA kwam de werkloze drummer Gert Jan Bauernschwansz (drumstel dus) de strijd aanbinden met de drumcomputer en hij heeft dus gewonnen.

Het merendeel van de songs van TROUBLED VISION is geschreven door TROUBLED VISION. Uniek is dan ook de combinatie van 3 gitaren (geen basgitaar!) met een drummer. Een muur van geluid is dan ook vaak het gevolg. Toch zijn in de liedjes veel stijlen terug te horen: van ska (Hans den Hartog lied) tot brit-pop (Geloven), van ballades (Contact­gestoord) tot punk (Vrolijk. Rotte Sjonnie en Geile Anita, Boring etc.), ja vooral het laatste is een echte liefhebberij van deze jongens……… Eén ding is wel zeker: de teksten slaan vaak nergens op.

In 2001 bereikte TROUBLED VISION de finale van de Rockslag bij Gorinchem. Men behaalde hier een gedeelde tweede plaats. Dus ook de jury vond de band de moeite waard.

In december 1996 is TROUBLED VISION de studio ingedoken en heeft daar een semi-live demo opgenomen met de titel "The day after shave". In 2001 is dit gevolgd door het prachtige “Fikkie”. Deze laatste CD is nog steeds te koop.  

Van TROUBLED VISION mag men een heftige set verwachten met hier en daar een rustpunt. Of zo als een recensent na een eerder concert eens zei: "...precies zoals het publiek wil..". Recent omschreef men de muziek als "landelijk uniek".

Alle reden dus om TROUBLED VISION te boeken.

TROUBLED VISION is:

Dik Westveen                                                gitaar/zang

Serge Dimacho                                             gitaar/backing vocals

André Kobeen                                               gitaar

Gert-Jan "niet" Bauernschwansz                 drums/backing vocals

   

TROUBLED VISION: ongezien ongehoord

 

-­--- Voor info/boekingen:

Dik Boogerd              0345 – 599382           dboogerd@hetnet.nl  

Raadhuisstraat 4,         4245 KG  Leerbroek

Gert Jan Den Hartog    0183 – 602865           gertjandenhartog@planet.nl